O nama

Varaždinska agencija za marketing i promidžbu bavi se pružanjem usluga vanjskog oglašavanja na području Varaždinske županije. Raspolažemo city light oglasnim panoima postavljenima na autobusnim stajalištima (nadstrešnicama), a sve naše površine predviđene za oglašavanje nalaze se na izvrsnim lokacijama uz državne, županijske i lokalne prometnice čitave županije.

Vanjsko oglašavanje vrlo je važan dio promotivnih planova. Oglašavanje na city light panou, inovativnom mediju modernog urbanog oglašavanja na takvim frekventnim lokacijama omogućiti će kvalitetnu promociju Vaših proizvoda, branda, usluga ili događanja odnosno svih drugih poslovanja kojima treba ovakva vrsta oglašavanja. 

Uočljiva oblika, i s obzirom na jednostavnost prenošenja u odnosu na druge medije, Vaše propagandne poruke na city light-u neprekidno su vidljive i komuniciraju kroz dulje razdoblje.

Ako ste u potrazi za funkcionalnim, učinkovitim i cijenom dostupnim marketinškim rješenjem koje će Vam pomoći pri strategiji lansiranja Vašeg novog proizvoda odnosno zadržavanja svijesti o postojećem, spremni smo realizirati Vaše želje i uz uhodanu metodologiju i promocijske alate direktno prenijeti željene informacije. Uz takvu profesionalnu podršku prilikom planiranja prodaje i plasmana, rezultati Vaše reklamne kampanje mogu biti samo bolji i omogućiti da na tržištu budete prisutni na najbolji način.

Osim vanjskog oglašavanja, možemo Vam ponuditi usluge organiziranja i moderiranja raznih manifestacija. Također, bavimo se odnosima s javnošću i medijima, te izrađujemo besplatni županijski list Županijske vijesti.

Varaždinska agencija za marketing i promidžbu d.o.o.

IBAN: HR5323600001102841789 Zagrebačka banka d.d.
OIB: 22052350039
Adresa: Stanka Vraza 4, 42000 Varaždin


Odgovorna osoba: Nenad Koščak, direktor

TEL: +385 42 214 403
FAX: +385 42 214 459
MOB: +385 91 239 06 21